SSL-certificaat-Maarn-Digitaal

SSL certificaat Informatie – Kopen – Installeren

Veiligheid op het internet is heel belangrijk. Wanneer je gegevens achterlaat op een website middels het plaatsen van een bestelling of via een contactformulier, wil je er wel zeker van zijn dat het veilig wordt verstuurd. Net zoals jouw bezoeker van jouw website dat willen en dat ook verwachten van jou. Maarn Digitaal biedt daarom SSL certificaten aan en installeert deze voor u. SSL staat voor Secure Socket Layers. Een SSL certificaat herken je onder andere aan het slotje in de URL balk en aan de https:// in plaats van http://.

ssl-certificaat-maarn-digitaal-voorbeeldWat doet SSL precies?
Een SSL certificaat beveiligt alle uitgewisselde informatie, zoals het achterlaten van onder andere persoonsgegevens in een contactformulier of een financiële transactie.

Hoger in Google met SSL
Geef de bezoekers vertrouwen in je website met het laten zien dat er veilig met hun gegevens om wordt gegaan en voldoe daarmee tegelijkertijd aan de voorwaarden van Google door het laten installeren van een SSL certificaat. Zo speelt SSL tegenwoordig een nog grotere rol in de Google ranking. Google laat websites die beveiligd zijn hoger in de zoekresultaten naar voren komen dan onbeveiligde websites.

Welk SSL certificaat heb ik nodig?
Er zijn verschillende SSL certificaten met drie verschillende beveiligingsniveau’s.
Welk SSL certificaat je nodig hebt voor je website of webshop zoekt Maarn Digitaal graag voor je uit.
Bijna altijd voldoet het goedkoopste SSL certificaat al tenzij je bijvoorbeeld dossiers verstuurd met persoonsgegevens zoals een zorginstelling of als je bijvoorbeeld een bankinstelling bent.

Ook een beveiligde website verbinding?
Dat regel je eenvoudig bij Maarn Digitaal zonder zorgen.
Je hebt al een SSL certificaat voor een paar euro per maand.

Hulp nodig?
Wij helpen je graag als je nog vragen hebt over SSL certificaten en de installatie van een SSL certificaat. Bel ons op 0343 – 768208 of mail naar: info@maarndigitaal.nl